Tein meidän poitsuille ruuaksi tänään nakkistroganoffia, kun on kaikkien herkkua. Tulee näköjään lisättyä ruokaan kuin ruokaan tuota tuorejuustoa, mutta sopii niin hyvin useisiin ruokiin. Nyt en itse voinut maistaakaan ruokaa, ikävä kyllä.
NAKKISTROGANOF
1 pkt Prinssinnakkeja
1 iso sipuli
öljyä
1 rkl vehnäjauhoja
0,5 lihaliemikuutio
0,5 prk yrttitomaattimurskaa
vettä
grillimaustetta
1 tl vahvaa sinappia
n. kolmasosa purkkia tuorejuustoa (käytin yrttipippuri 13 %)
suolakurkkuja
Ruskista nakin paloja sekä puolet sipulista, lisää vehnäjauhot ja kääntele joukkoon. Lisää tomaattimurska ja ehkä pari desiä vettä. Lisää sinappi ja mausteet. Anna kiehua, lisää lopuksi tuorejuusto, lämmitä uudelleen. Ennen tarjoilua lisää puolet raa'asta sipulista ja suolakurkkupalaset. Tarjoa perunamuussin kanssa.
Kommentit