Images for your blog

Minäkin sitten päätin lähteä lenkille!

No, kuitenkin. Tuli vähän sanomista ukkoseni kanssa ja minähän sitten suutuspäissäni lähdin pihalle tuulettumaan. Päätin lähteä pitkästä pitkästä aikaa sauvakävelemään. Viuhdoin sitten menemään kiukkuhöyryt vielä päässä ja tunnin lenkin teinkin. Oli muuten tosi ihanaa olla yksin lenkillä. Taidan ottaa tuon tavaksi, että edes kerran viikossa häviän juuri pojan iltatoimien ajaksi lenkille. Oli ihanaa katsella ihmisten jouluvaloja ja olla vaan rauhassa omissa ajatuksissa, usein kun olen pojan kanssa tai koko perheen voimin kävelemässä. Jaksoinkin kävellä sen tunnin ihan hyvin, alkuvauhdista kyllä vähän hyydyin. Ja sitten maistuikin sauna ja iltapala.

Yöllä heräsinkin sitten armottomaan särkyyn molemmissa käsissä. En tajua, tuliko ne säryt siitä sauvojen kanssa viuhtomisesta mutta tuskaa oli. Särkylääkettä lähdin könyämään viiden aikoihin, eikä meinannut mistään löytä. Voi tuskaa, koskakohan saan taas lähdettyä kuntoilemaan???

              image hosting file

Laitoin tuonne sellaisen sivun, mihin keräsin muilta tulleita ehdotuksia kevyistä valipaloista, kiitos vaan hirmuisesti. Lisää saa laittaa, jos sulla on joku todella hyväksi koettu välipalaidea. Sieltä voi sitten käydä katselemassa, kun makeanhimo iskee.