humor4.jpg

Voi Vuodatusta kun on niiiiiiin hidas. Ei jaksa kirjoittaa, kun kestää ja kestää, että edes pääsee omille sivuille. Voi vuodatus!

Voi vuodatusta, kun on tylsää!! Ei kiinnosta laihis EI! Ei kiinnosta mikään EI! Ärsyttävää, kun joistain päivistä jo aamulla tietää, että tästä ei tule hyvä päivä. Ärsyttävää, että tänään on sellainen päivä.

Tuntuu, että laihdutus ei etene mihinkään ja sekös ketuttaa. Laiton kauppaan lähtiessä farkut jalkaan ja tajusin, etteivät ole löystyneet ei sitten mistään ja sekös ketutti!! Koko kauppareissu (mikä normaalisti on juhlaa yksinään...) meni ihan vituralleen, kun potutti niin paljon. Yritä siinä sitten miettiä jotain kevyttä, kun tekee mieli kaikkea roskapaskaa! Annoin tänään itselleni luvan herkutella ja ostinkin pizza-ainekset ja lopun ajan pyörisin karkkihyllyn luona. Jokaista säkkiä olisi tehnyt mieli, mutta tyydyin kahteen bisbis-lakuun ja kahteen sukulakuun. Pisteet kotiin!! Olen vasta syönyt yhden sukulakun ja mietin josko jättäisin ne toiset joksikin muuksi päiväksi. Tämä on kyllä jo edistystä mulle! Mä vaan pelkään, että tässä mielentilassa, jos olisin ostanut sen säkillisen karkkia, ei paluuta laihikseen enää olisi ollut.

Mutta porskutellaan eteenpäin, huomenna on päivä uus ja vielä VIIKONLOPPUKIN!

Tässä vielä kaikille maistiaiset pizzasta, johon upposi 10 pistettä, blääh!

340960.jpg