HymiöVälillä on sellaisia päiviä, että mikään ei suju. Eilen oli sellainen päivä. Rikoin astioita, tiputin ruokia laittioille, jääkaappi suli ja päästi vedet alleen ja paljon paljon muuta. Viimeinen tikki sitten oli tuo eilinen blogin kirjoitus ja AINA lopussa onnistuin jotenkin kummasti tuhoamaan tekstin. Ja kyllä potutti, potutti kovin.

Koska olen päättänyt punnita itseni vain kerran viikossa, se keskiviikon punnituspäivä unohtuu tosi helposti. Eilen aamulla sitten vihdoin ja viimein muistin käydä tervehtimässä ei-niin-kovin-hyvää-ystävääni vaakaa ja odotettavasti sieltä tuli plussaa. Ei onneksi sen enempää kuin 100 grammaa mutta silti plussaa. Hyvä juttu, siksi että viime viikko kyllä meni TAAS herkutellessa, huono juttu tietysti siksi että pitäisi olla paino laskussa eikä nousussa!

Mellanen kyseli tuota motivaatiota, mistä sen alkuvuodesta löysin ja voisinko löytää uudestaan motivaation jostain. Kiitoksia vain kavereille, nyt löytyi hyvä syy laihtua. Varattiin lennot pitkäksi viikonlopuksi Riikaan huhtikuun lopuksi. IHANAA!!! Kivaa päästä jonnekin reissuun ystävien kanssa. Siellä päin maailmaa on tunnetusti kauniita, laihoja ja tyylikkäitä naisia, siinä sitä motivaatiota sitten on!

Olisin tosi tosi onnellinen, jos saisin siihen mennessä vaikka viisi kiloa pois. Siinä sitten tavoite: huhtikuun loppuun menessä täytyisi olla viisi kiloa kevyempi. Muutenkin mua motivoi aika tavalla se, että pääsisi tuohon toiseen kymmenlukuun. En edes muista koska olisin painanut seiskalla alkavan luvun. Se olisi niin niin ihanaa!! Siihenhän ei nyt niin kauheasti ole edes matkaa.

Joten tässä nyt tavoitteet keväälle:

Tavoite 1: Paino alkaa seiskalla

Tavoite 2: liikunnan lisääminen

Tavoite 3: huhtikuun loppuun - 5 kg

Muutenkin on tässä ollut edellisissä postauksissa kuultavissa hieman masentunut ja elämään kyllästynyt ja köyhä kotiäiti. No edelleen olen köyhä ja kotiäiti, mutta kyllä se elämä maistaa taas hyvin. Viime ajat on menneet aika tiivisti kotona pyöriessä ja kaupassa käydessä. Joten kyllä se vähän syö naista, kun mitään ei tapahdu ja elämä pyörii koko ajan samoja kuvioita. No nyt on tapahtumaa tiedossa ja elämä ehkä muuttumassakin.

Tänään lähdetään naisissa Lappeenrannan teatteriin katsomaan Viktor/Viktoria -musikaalia. Ihanaa, saa pukeuta vähän paremmin ja ei tarvitse huolehtia toisen iltapuurosta ja nukkumaan menosta... Sunnuntaina jatkuu äitylin hemmottelu ja hyvän ystäväni kanssa lähdetään katsastamaan Tukholma. Lähdetään risteilylle ja vietetään päivä katselemassa suurkaupungin menoa! Odotan kyllä niin innoissani, vaikka rahaa ei olekaan shoppailuun, mutta se että pääsee valmiiseen pöytään syömään ja sitten kaupungille katselemaan tyylikkäitä ruotsalaisia. Ja ehkä johonkin kakkutarvikkeita myyvään kauppaan voisi piipahtaa...

Tällaista tänne siis, nyt siis hetken hiljaisuus ja tämä tyttö lähtee ekaksi sivistymään ja sitten matkailemaan!!