Tulee usein tehtyä niitä samoja kanakastikkeita ja kaipaisi vähän vaihtelua niihinkin. Kävin tutkimassa blogimaailman reseptiideoita ja löysin Oliivian "otetaan ensin puoli kiloa voita"-blogista kivan kuuloisen ohjeen. Tuli tosi hyvää, mieskin tykkäsi. Mä lisäsin omaan lautaseen vähän Aura-juustoa, AH ja VOIH tuli hyvvääää!! Meillä ei löytynyt kaapista mitään muuta kuin tummaa minispagettia, ei ehkä kaikista paras pastavaihtoehto, mutta väliäkös tuolla.
TOMAATTINEN KANAPASTA
2 hengelle
Ainekset:
200 g pastaa (tagliatelle tai penne ovat ainakin hyviä)
Kastike:
tilkka öljyä
300 g broilerisuikaleita(tai edellispäivän grillibroilerista jääneet broilerinpalat)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl soijakastiketta
1 tl sitruunapippuria tai mustapippuria myllystä
1 tl hunajaa
2 rkl tomaattipyreetä
2 dl ruokakermaa
basilikaa, yrttimausteita
parmesaania
Keitä pasta, kasaa annos lautaselle ja parmesania päälle.
Kommentit