Tiina laittoi kommenttia tuohon energia-asiaan, kiitoksia vaan hirmuisesti, puhuit kyllä asiaa. Tuo kahdeksan viikon sitkuttelu dieetillä sanotaan olevan se kaikkien tuskallisin ja haastavin aika, kun sen ajan on saanut sitkuteltua alkaa helpottaa ja on ehtinyt muuttua uudet ruokatottumukset jo tavaksi. Onko paljon kokemuksia, onko se laihdutus helpottunut jonkin ajan kuluttua?? Mähän en ole itse koskaan varmaan kyennyt pysymään uusissa päätöksissä noin kauaa...

Mun yksi tärkeä tavoitteeni olisi saada tuota energiaa ja paljon energiaa lisää. Uskon, että laihduttaessa tuo hirmuisesti motivaatiota lisää, kun huomaa jaksavansa enemmän. Nyt jos jaksaisi sen lisäenergian toivossa sitkutella ja sitkutella. Jos unohtaisinkin jotkut miljoona kuukautta kestävät laihdutuskuurit ja päättäisin pysyä terveellisellä ja kevyellä dieetillä KAHDEKSAN VIIKKOA!! Sitten kahdeksan viikon jälkeen uskon että halu jatkaa tulee jo saavutetuista eduista, hävinneistä kiloista ja lisäenergiasta.

ELI 8 VIIKON URAKKA ALKAA!!!

Sitten tuohon jälkkäriin. On muuten kevyttä ja hyvää, en ole lisännyt ollenkaan sokeria. (Sorry vaan, että kuva on sivuittain. En ymmärrä miksi on, kuva näkyy tietokoneella ihan oikein päin... en jaksa tapella...)

HEDELMÄRAHKA

456947.jpg

1 prk rahkaa

1 prk Profeel jogurttia

1 prk Mangososetta (vauvanruoka)

1 tlk päärynöitä pilkottuna pieneksi

1 tlk ananaspaloja

1 banaani

Sekoita kaikki sekaisin ja tarvittaessa lisää sokeria. Anna maustua kylmässä ja nauti!