Jotain vaihtelua ainaiseen samaan iltapalaan: ruisleipää paahdettuna juustolla ja suolakurkulla... Miten sitä ihminen voikin olla kaavoihin kangistunut?? Hassua muutenkin, että useinhan sitä on aamupala aika samanlainen päivästä ja vuodesta toiseen, on leipää, muroja tai puuroa... Oltiin jokunen vuosi sitten Malesiassa kolme kuukautta miehen työn kautta ja siellä kun söi hotellin samaa aamupalaa joka ikinen päivä, niin voi miten tuli korvistakin ulos lopussa. Miksei sitten kotona tehty aamupalaan kyllästy??

RUKIINEN BRUSCHETTA

459451.jpg

2 ruisleipäviipaletta

öljyä

valkosipulinkynsi

miniluumutomaatteja

½ sipulia

oliiveja

mustapippuria

sokeria

oliiviöljyä

Balsamicoa

Pilko tomaatit, oliivit ja sipulit pieniksi ja mausta sokerilla, mustapippurilla, balsamicolla ja oliiviöljyllä. Anna maustua hetki. Paahda ruisleivät (vaikka ihan paahtimessa) ja ripottele öljyä kuumalle leivälle. Halkaise valkosipulinkynsi ja hiero valkosipulia leipiin. Lusikoi täyte leiville.