Pakastimen tyhjennys jatkuu ja vuorossa on kiisseli pakastetavarasta. Tässä kiisselissä on litran verran laimeaa mehua, perunajauhoja 4 rkl ja mansikoita sekä raparperia. Maitokiisseli olisi aika poikaa, jos vielä jaksais vääntää...

547046.jpg

Aika menee hyvin tiiviisti tuolla autotallin puolella, että saataisiin varastotilat kuntoon, ennen kuin menen töihin. Tuo tällä hetkellä kovin ikävältä kuullostava töihin paluu koittaa tosiaan äitienpäivän jälkeen. Eipä hirmuisesti innostaisi, kun täällä kotonakin olisi hommia aika tavalla. Aika tavalla äiskää jänskättää tuo pojan hoitoon meno. Kertokaapa jotain hyviä konsteja helpottamaan äidin oloa? =D Meidän pitäisi yrittää vihdoin ja viimein tuosta tutistakin päästää irti, kun yöt ei meinaa sujua ilman sitä lutkutinta. Vähän nyt mietityttää miten ja missä vaiheessa kannattaisi siihen rumbaan lähteä. Ennen vai jälkeen hoitoon menon ja kuinka paljon jälkeen, ettei tule muutoksia liikaa. Onpa hankalaa.

Tuosta laihdutuksestakin sen verran, että kyllä se koko ajan mielessä on!! Käytäntö on vähän muuta, mutta hyvillä mielin siltä osalta, että motivaatiota kyllä löytyisi kunhan saisi itseään niskasta kiinni ja alottamaan. Uskon että tuo töihin paluu helpottaa vähän tuota laihdutustakin, kun ei voi koko ajan olla jääkaapin vieressä. Tietysti työ ruoan kanssa vähän tuo haasteita, mutta liikuttua tulee aika tavalla ja kiire pitää poissa napostelemasta. Kuukausi sitten sain uuden pyörän ja sillä ollaan pyöräilty pojan kanssa ihan kiitettävästi. Ihanaa, kun kerrankin on kunnon pyörä! Kyllä tämäkin tästä alkaa sujumaan!