Vähän jotain uutta piti kokeilla. Mua ei itseäni hirveästi kiinnosta nuo kermakakut ja tykkään erilaisista juustokakuista ylikaiken. Tässä kakussa on pohjana ihan normaali kakkupohja, koska musta nuo keksipohjat on vähän turhan "jytkyjä". Ihanan raikas kakku ison Brunssin jälkeen!

585397.jpg

Pohja:

2 kananmunaa

0,75 dl sokeria

1 dl vehnäjauhoja

0,5 tl leivinjauhetta

Kostutus:

0,75 dl appelsiinimehua

Täyte

:400 g Maustamatonta tuorejuustoa

2 dl kookosmaitoa

2 limeä

6 liivatelehteä

1 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

Koristeluun:

hedelmiä

marjoja

Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita jauhot ja leivinjauhe, lisää ne varovasti sekoittaen muna-sokerivaahdon joukkoon ja kaada taikina vuokaan. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Notkista tuorejuustoa ja sekoita joukkoon kookosmaito sekä sokerit. Pese limet huolellisesti ja raasta niiden kuori. Sekoita raastettu kuori juustoseokseen. Pursista limeistä mehu ja kuumenna se kattilassa. Purista liotetuista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuuman limemehun joukkoon. Kaada seos ohuena nauhana hyvin sekoittaen juustoseoksen joukkoon.

Kostuta kakkupohja appelsiinimehulla. kaada juustoseos pohjan päälle. Jäähdytä kakkua jääkaapissa mielellään yön yli. Koristele tuoreilla hedelmillä ja marjoilla.