Ohje on Créme Bonjour -lehtisestä, jonka olen napannut mukaani joskus kaupasta.

565736.jpg

1 pkt ruispaahtoleipää

1 pkt vaaleaa paahtoleipää

Täyte 1:

400 g Valkosipuli-tuorejuusto

1 kurkku

Täyte 2:

200 g Cheddar-tuorejuusto

150 g salamia

0,5 punasipulia

0,5 tl mustapippuria

Kostutus:

2,5 dl vettä

0,5 rkl vasikkaliemitiivistettä

Kuorrutus:

1 dl Flora vispiä

200 g Ruohosipuli-tuorejuustoa

Täyte 1: Huuhtele ja raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Purista ylimääräinen neste raasteesta pois. Notkista tuorejuustot ja sekoita joukkoon kurkkuraaste.

Täyte 2: Hienonna salami ja punasipuli. Notkista tuorejuusto kulhossa ja sekoita joukkoon muut aineet.

Leikkaa paahtoleivstä reunat pois. Levitä 6 vaaleaa leipäviipaletta tarjoiluvadille. Kostuta ja levitä päälle puolet kurkkutäytteestä. Aseta päälle ruispaahtoleipä-kerros ja kostuta. Levitä päälle salamitäyte. Asettele päälle jälleen kostutettu ruispaahtoleipäkerros. Levitä päälle loput tsatsikitäytteestä. Levitä vaaleaa paahtoleipää kanneksi. Kostuta ja peitä kakku kelmulla. Anna vetäytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään. Valmista kuorrutus vaahdottamalla Flora vispi ja tuorejuusto. Kuorruta kakku ja koristele.