Juhlittiin parin opiskelijakaverin kanssa pienimuotoisia pikkujouluja, kun niin harvoin nähdään. Ruoaksi tehtiin Fetasalaattia, pesto-mozzarellarullia, pekoni-juustopiirasta (ohje ruokala.tv:n sivuilta) sekä Suklaa-vadelmakakkua jälkkäriksi
FETASALAATTI
Siis aivan perussalaatti, jossa on
salaatinlehtiä
tomaattia
kurkkua
paprikaa
punasipulia
valion fetajuustoa (purkissa neljässä osassa ja siitä murennetaan --> musta on aivan ehdoton ykkönen)
oliiveja
sekä mausteena roseepippuria ja mustapippuria.
PESTO-MOZZARELLARULLAT
1 pkt valmista lehtitaikinaa
n. 0,5 prk pestoa
1 pss mozzarella-raastetta
Taikina kaulitaan levyksi, levitetään pestot ja juustoraasteen. Kierretään rullalle ja leikataan sopiviksi paloiksi. Paistetaan uunissa 200 asteessa noin 20 min.
Kommentit