Juhlittiin parin opiskelijakaverin kanssa pienimuotoisia pikkujouluja, kun niin harvoin nähdään. Ruoaksi tehtiin Fetasalaattia, pesto-mozzarellarullia, pekoni-juustopiirasta (ohje ruokala.tv:n sivuilta) sekä Suklaa-vadelmakakkua jälkkäriksi

FETASALAATTI

298571.jpg

Siis aivan perussalaatti, jossa on

salaatinlehtiä

tomaattia

kurkkua

paprikaa

punasipulia

valion fetajuustoa (purkissa neljässä osassa ja siitä murennetaan --> musta on aivan ehdoton ykkönen)

oliiveja

sekä mausteena roseepippuria ja mustapippuria.

PESTO-MOZZARELLARULLAT

298661.jpg

1 pkt valmista lehtitaikinaa

n. 0,5 prk pestoa

1 pss mozzarella-raastetta

Taikina kaulitaan levyksi, levitetään pestot ja juustoraasteen. Kierretään rullalle ja leikataan sopiviksi paloiksi. Paistetaan uunissa 200 asteessa noin 20 min.