Image hosting

 

Tämä viikko meni nyt niin kuin meni laihdutuksen suhteen. Mutta tällä hetkellä olen kyllä kovin iloinen, että tulos oli plus/miinus nolla. Vaikka on ollut noita herkkuhetkiä, niin ei ole ainakaan paino noussut. Se on jo hyvä asia se.

Tammikuun tulos on siis tuo -2,3 kg. Ihan hyvä juttu, olin suunnitellutkin että 2 kiloa kuukaudessa olisi hyvä juttu. Mutta kyllä sitä vähän miettii sitä, että jos olisi nämä kaksi viimeistä viikkoa mennyt "vähän" tiukemmalla kuurilla, kuinka paljon sitten olisi saanut jo pois. Mutta sellaista se elämä on ja helmikuu on sitten parempi kuukausi laihdutuksen suhteen!!

Kaipa se mörökölli tulee munt ensi yönä hakemaan, kun en ole saanut pisteitä merkattua tänäänkään ylös!! Armahda mut, mörökölliseni. Mulla on täällä kotona kyllä jo yksi mörökölli (kiukutteleva isompi poika...), joten ehkä ei "oikea" mörökölli enää viitsi rankaista...

On se vaan kumma miten oma itserakenettu koti saakin tuosta miehestäni aivan uuden ei-niin-kovin-ihanan piirteen esille: N U U K U U S. Täällä se kulkee ympäriinsä ja miettii mistä luukusta sitä voi päästä lämmitettyä (kalliilla rahalla) sisäilmaa tuonne ulos harakoille. Onneksi vielä saadaan sentään ovi aukasta, kun ulos pitää mennä... * HUOH * Kaipa se jossain vaiheessa rauhottuu, kun ilmat taas lämpenevät.

Mutta nyt Innon pariin ja innolla huomiseen päivään ja laihdutukseen.